Waar kinderen kinderen mogen zijn - Kinderdagverblijf Pommetje, Locatie 't Indiaantje


Welkom op de site van Kinderdagverblijf Pommetje!!!!
 
Kinderdagverblijf Pommetje streeft naar huiselijkheid en warmte, waarin kinderen kinderen mogen en kunnen zijn in hun spel, maar ook in hun aanhankelijkheid. Er wordt veel geknutseld, gezongen en binnen en buiten gespeeld, maar ook is er tijd voor stoeien en knuffelen.
 
Kinderdagverblijf Pommetje heeft dan ook bewust gekozen voor kleinschaligheid.
 
Is de locatie in Beekbergen/Loenen uniek om zijn bosrijke omgeving, zo is de locatie De Horsten in  Apeldoorn gelegen nabij scholen, winkelcentrum en kinderboerderij ook uniek te noemen en locatie De Velden zit in een school waardoor we ook weer met andere uitdagingen te maken krijgen.
 Door deze liggingen kunnen wij dan ook leuke uitstapjes maken en activiteiten doen met de kinderen buiten het dagverblijf. Tevens bezoeken wij elkaar om ook te kunnen genieten van elkaars omgeving. Dit uiteraard in overleg met de ouders.
 
Mede door de kleinschaligheid van Kinderdagverblijf Pommetje op alledrie de locaties zijn de lijnen kort. De eigenaar is regelmatig op de locaties aanwezig en is dan ook werkzaam op de groep. In geval van dringende zaken is zij ook buiten werktijden bereikbaar.
 
Onze locaties werken met het vierogenprincipe. Er zijn meestal wel 2 volwassenen aanwezig, maar is dit niet het geval dan werken we ook nog met camera bewaking. Niet alleen voor de veiligheid van u en uw kindje(s), maar ook voor onze veiligheid. Locatie De Velden heeft geen camera's maar hanteert het vierogenprincipe wel. Hier maken wij gebruik van het personeel van de school en de BSO.

Ons team bestaat uit de eigenaar, vaste medewerkers, invalkrachten en stagiaires.
Samen staan wij voor ons motto 

WAAR KINDEREN KINDEREN MOGEN ZIJN!!!!!
Voor inschrijvingen kunt u terecht op onze pagina documenten/vacatures en linkjes.

Onze oudercommissie is bereikbaar per mail: ocpommetje@hotmail.com 

Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie. https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/registreren
/kinderopvang-en-peuterspeelzalen/


Privacyverklaring: