Waar kinderen kinderen mogen zijn - Kinderdagverblijf Pommetje, Locatie 't Indiaantje
Locatie Hei en Bos in Hoenderloo
IKC Hei & Bos en Kinderdagverblijf Pommetje zijn een samenwerking aangegaan. Pommetje zal naast het kinderdagverblijf ook de voorschoolse- en buitenschoolse opvang verzorgen.
Kinderdagverblijf Pommetje is kleinschalig van opzet en streeft naar huiselijkheid en warmte, waarin kinderen kinderen mogen en kunnen zijn, in hun spel, maar ook in hun aanhankelijkheid. Er wordt veel geknutseld, gezongen en binnen en buiten gespeeld, maar ook is er tijd voor persoonlijke aandacht.

Kinderdagverblijf
Wij hebben 1 verticale groep met kinderen van 0-4 jaar. Deze groep heet de Kippen en is gesitueerd in een lokaal van het IKC. Vanuit ons lokaal kunnen wij naar een klein halletje waarna we rechtstreeks in onze tuin kunnen komen. Onze tuin sluit aan op het weiland en we hebben uitzicht op de prachtige Heldringkerk. Onze tuin wordt zoveel mogelijk ingericht als natuurtuin met natuurlijke speelelementen. Buiten onze tuin komt de algemene moestuin. Ons KDV mag daar in tuinieren. En natuurlijk alles op eten wat we verbouwen. Bij Pommetje spelen wij veel buiten. Weer of geen weer. Elke dag proberen wij naar buiten te gaan.
Vanuit het lokaal van de Kippen kunnen wij ook in de slaapkamer komen. Hier kunnen, afhankelijk van het kind en in overleg met de ouders, de kinderen in alle rust hun slaapje doen.
Onze openingstijden zijn breed (7.00-18.30 uur), waardoor thuis eten niet altijd mogelijk is. Om 7.30 uur is er ruimte om gezamenlijk met de kinderen te eten. Kinderen moeten zelf een broodtrommel meenemen met hun brood. Voor een beker melk/ranja/thee zorgen wij.
Het fruit, de lunch en een tussendoortje in de middag is inbegrepen.

Om 17.00 uur kan er een warme maaltijd gegeten worden. Deze moeten ouders/kinderen zelf meenemen en in de koelkast plaatsen van het KDV. Zijn er veel kinderen die moeten eten, dan kunnen we kijken of dit mogelijk is met een maaltijdservice. Uiteraard tegen extra kosten.
 
De BSO (VSO) heet Snuffel. Wij starten na school met een gezamenlijk moment waarbij we een kopje thee drinken en een biscuitje of wat fruit nuttigen. Er is een kleine ruimte waar een lekkere bank komt te staan, boeken, tv, spelcomputer etc. Ook staan daar de rijdende kasten die we na schooltijd in de hal kunnen zetten, zodat we in de hal lekker kunnen spelen, knutselen etc.  Buiten is wel de prioriteit, maar na een dag school is even chillen en bijkomen wel heel prettig.
Is de school dicht vanwege een studiedag dan kunt u doorgeven of u gebruik wil maken van extra uren. Deze worden extra verrekend op de factuur. Voor alle standaard uren inclusief de vakanties maken wij een standaard maandtarief.

Tarieven 2019
 
Uurtarief Kinderdagverblijf:    € 7,58 per uur
Uurtarief VSO/BSO:                  € 6,89 per uur

Openingstijden

7.00-19.00 uur
Ochtend: 7.00-12.30/13.00 uur
Middag:  13.00/13.30-18.30 uur

Inschrijven
Voor inschrijven bij Pommetje kunt u de link vinden op de bladzijde Rosa inschrijven/ouderportaal. 


Middenweg 31, Hoenderloo
E: info@kinderdagverblijfpommetje.nl
T: 06-36422054

LRK nr KDV: 483902378
LRK nr BSO: 208744459

Personeel:
Larissa van Ark
Janneke Nieboer
Feyza Arabica
Saffira Kroon


Informatie:

Rapport GGDBeleid gezond en veiligheid