Waar kinderen kinderen mogen zijn - Kinderdagverblijf Pommetje, Locatie 't IndiaantjeEven voorstellen:

Locatie t Indiaantje is een uniek plekje binnen het dorp Teuge. Vanuit Teuge ben je zo bij allerlei uitvalswegen. Parkeergelegenheid is er voldoende. Achter het pand zit onze eigen parkeerplaats. Binnen hebben wij 3 groepen beneden en een BSO ruimte boven. Hier vangen wij alleen kinderen op van de Zaaier in de vakanties en door de week op woensdag en vrijdag. Beneden hebben wij 3 groepen waar we totaal 30 kind plekken hebben. 1 groep is speciaal ingericht voor peuterplussers. Hier spelen alleen de 3 jarigen en enkele 2 jarigen. We spelen dagelijks buiten. We hebben een groot plein en een eigen bos. Het bos is afgesloten met een hek. Kinderen kunnen hier niet zomaar naar binnen. Ook onze vijver is afgesloten met een hek. (de vijver is momenteel onder onderhoud). Kinderen spelen altijd buiten onder toezicht van de leidster(s). 

Wilt u een keer komen kijken? Dat kan. Maakt u daarvoor een afspraak?  

Ligging:
Aan de Rijksstraatweg 178 in Teuge. Een doorgaande weg naar verschillende uitvalswegen, dorpen of steden. Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid.

Openingstijden
Onze openingstijden zijn van 7.30 tot 18.00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken (6.30-18.30).
 
All inclusive
Kinderdagverblijf Pommetje werkt volgens een all inclusieve formule. 

De BSO van het Indiaantje stopt per 25 augustus 2018. Wij zullen per 27 augustus 2018 onze BSO in Basisschool De Zaaier voortzetten. Het lokaal in t Indiaantje zal wel door BSO de Zaaier worden gebruikt enkele dagen per week en in de vakanties. 

Personeel:
Lisa Sewmangel
Anouk Klumper
Donna Rondhuis
Ellen Hoekman
Tineke Oolman
Marjanne Oleman
Judith Bellert


Pedagogisch beleidsplan KDV en BSO

 

Beleid gezondheid en veiligheidInspectierapporten 2018Inspectierapport juli 2018


Voor meer informatie neemt u contact op met:
Kinderdagverblijf Pommetje, 
t.a.v. Leontien van der Werf, 
T: 055-055-3232876 
E: info@kinderdagverblijfpommetje.nl