Waar kinderen kinderen mogen zijn - Kinderdagverblijf Pommetje, Locatie 't Indiaantje
Foto Kinderdagverblijf Pommetje Beekbergen
 
 
 
 
 

Even voorstellen:
Kinderdagverblijf Pommetje Beekbergen is een kleinschalig kinderdagverblijf. Wij werken met 2 verticale groepen. Dit houdt in dat de leeftijden per groep variëren van 0 tot 4.Wij bieden structuur, professionaliteit en veiligheid. De omgeving van kinderdagverblijf Pommetje is bosrijk, ons speelterrein is hier onderdeel van.
Wij werken volgens de opvoedprincipes van Triple-P. In het kort houdt dit in dat we de situatie van thuis proberen na te bootsen. Eet en slaaptijden worden van thuis worden aangehouden.
Wij werken met maandthema's. Elke maand werken wij met een ander thema, hier zijn dan de werkjes, kringgesprekjes en verhaaltjes op aangepast. In gevallen als kerst en sinterklaas zingen we ook de daarbij behorende liedjes. Voorbeelden van thema's die aan bod komen; seizoenen, tellen, kleuren, vormen, verkeer etc.
 
Ligging:
Kinderdagverblijf Pommetje is gevestigd aan de doorgaande weg Beekbergen-Loenen met aansluiting naar de A50, op het terrein Immendaal. Door de ligging van ons kinderdagverblijf in het bos is er voldoende mogelijkheid om te parkeren tijdens brengen en ophalen van uw kind(eren). Tevens is Kinderdagverblijf Pommetje praktisch bereikbaar vanuit Loenen, Eerbeek, Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen, Lieren en andere plaatsen in de omgeving.
 
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7.30-18.30 uur.
 
All inclusive:
Kinderdagverblijf Pommetje werkt volgens een all inclusieve formule. Dit houdt in dat wij zorgen voor luiers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, flesvoeding van het merk Kruitvat (standaard 1+2) en verzorgings-producten.


Prijzen 2019: €7,58
 
Voor meer informatie neemt u contact op met:
Kinderdagverblijf Pommetje,
t.a.v. Leontien van der Werf,
Loenenseweg 56,
7361 GD Beekbergen
T: 055-8795406
 
Personeel van Beekbergen:
Manon Blankenspoor
Eline Hendriks
Anita Teunissen
 

Modeshow
Modeshow
Binnen spelen we modeshow. Daar hoort de loper bij en natuurlijk camera's.
Modeshow
Iedereen doet mee!
Modeshow
Buiten spelen
Buiten spelen
Als we naar buiten gaan, mogen ook de kleintjes mee. Lekker ingepakt.