Waar kinderen kinderen mogen zijn - Kinderdagverblijf Pommetje, Locatie 't Indiaantje

Zoutdeeg
Zoutdeeg
Op een regenachtige middag gaan we aan de slag met het maken van zoutdeeg figuren.
Zoutdeeg
Voelen, vormen en kleuren staan centraal. Een leuke beleving die we samen kunnen beleven!
Zoutdeeg
 
 
Even voorstellen:
Kinderdagverblijf Pommetje De Horsten is kleinschalig. Wij hebben 2 groepen waarin wij kinderen verticaal opvangen. Dit houdt in dat de leeftijden per groep variëren van 0 tot 4.Wij bieden structuur, professionaliteit en veiligheid. 
Wij werken volgens de opvoedprincipes van Triple-P. In het kort houdt dit in dat we de situatie van thuis proberen na te bootsen. Eet en slaaptijden worden van thuis aangehouden. Wij werken met maandthema's. Elke maand werken wij met een ander thema, hier zijn dan de werkjes, kringgesprekjes en verhaaltjes op aangepast. In gevallen als kerst en sinterklaas zingen we ook de daarbij behorende liedjes. Voorbeelden van thema's die aan bod komen; seizoenen, tellen, kleuren, vormen, verkeer etc.
 
Ligging:
Het kinderdagverblijf ligt in de wijk De Horsten van Apeldoorn, nabij uitvalswegen naar de a50, maar ook op de route naar de stad. Er is een goede parkeergelegenheid voor de deur. De school de Sjofar, maar ook de Horst liggen precies naast ons. Ideaal wanneer u al een schoolgaand kind heeft.
 
Openingstijden
Onze openingstijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur.
 
All inclusive
Kinderdagverblijf Pommetje werkt volgens een all inclusieve formule. Dit houdt in dat wij zorgen voor luiers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, flesvoeding van het merk Kruitvat (standaard 1+2) en verzorgings-producten. 
 
Prijzen 2019: €7,58

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Kinderdagverblijf Pommetje,
t.a.v. Leontien van der Werf,
Glazeniershorst 405,
7328 TK Apeldoorn
T: 055-8795207
E de Horsten : info@kinderdagverblijfpommetje.nl


 


Kinderdagverblijf Pommetje , de Maten, Apeldoorn

Personeel van De Horsten:

Tamara van Eck
Irvine Gerritsen
Lizzy Kooger
Leontien van der Werf